Triathlon, löpning, swimrun och egenkompade träningsresor

Låt oss göra det roligare och mer simpelt för varandra!
Spana in events och se om något av dem passar dig, lägg gärna upp event du ska deltaga på eller som du skulle vilja göra tillsammans med andra.

Att ha förälskat sig i triathlon är dyrt =) men framförallt fantastiskt roligt. Är du som jag och skulle vilja köra triathlon tävlingar runt om i vida världen eller bara dra iväg över en långhelg för att köra en spektakulär 1/2 eller helmarathon med någon/några andra som tänker i samma banor (Mitt exempel på ett dumåstetestaevent är Åstol runt, youtuba eller spana klippet under event). Du kanske känner suget på en cykelresa men ingen annan kan följa med så då stannar du också hemma?!

Tanken med Tri-out är att vi ska dela eventen man själv ska deltaga på i kalendern, alla har väl hört talas om “ringar på vattnet” =). Även om vi som uthållighetsidrottare har den fantastiska egenskapen att kunna träna i oändligheten för oss själva så blir det allt roligare att köra träningsresor och dylikt om man från första dagen har någon bredvid/bakom/framför sig =).

Själv är jag lite för bekväm för att ensam testa på något nytt cykelparadis, landar 27/4 för 3:e året i rad på Mallorca. Det är enkelt att inte välja något nytt ställe när man redan är bekant med de underbara cykelvägarna där, glöm aldrig buffén som gör att det säger smack i kistan =). Pannkakorna till frukost mmmmmm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.