About me

Jag någonstans på Mallorca 2017 =)

Born and raised on a wonderful Island in Sweden (Tjörn), 50 km north from Gothenburg. Sorry but the rest goes in Swedish, I don´t think google translate can handle all upcoming words correct =).
2018, året då jag äntligen fyllde 35 år. Det är väl endast inom triathlon och age group genren som det är kul att bli äldre och speciellt när man hamnar bland ett nytt äldre gäng =).

Göta kanal triathlon 2015, kall simning ala bröst genomfördes med löpartajts och upp ur vattnet kom jag med en gigantisk “vattenpung”. Vid målgången kramade jag nästan överdoserat lycklig en manlig funktionär i min ålder som blev lika ställd av kramen som jag =). Den spontana och nästintill ovetande kramen betydde mycket, en hyfsat duktig men avdankad fotbollsspelare som funnit lyckan i en helt ny sport.

Att boka event, resor mm är enkelt, däremot kanske det finns fantastiska event som du helt ovetandes går miste om, (exempel: Åstol runt, youtube) du kanske vill testa på ett lopp lång låååångt bort men ingen i din krets känner detsamma, du kanske behöver och lyckas få ledigt 1 vecka från jobbet och vill cykla någonstans men vem ska du cykla med? osv osv……

Så går iaf min tankar, jag har inte en susning vad jag ska göra under semestern 2018 den 16/7-1/8. Har kikat på Ironman 70.3 Canada Whistler samt 70.3 i California men det blir galet dyrt, får resa själv, vet inte vart jag ska bo och kommer antagligen inte ta mig dit om inte någon annan nappar. Whistler och Californien är endast ideér från min sida, jag är galet öppen för förslag på annat också, så ös på =).

Glöm inte, sidan är under uppbyggnad! Ju fler vi blir desto mer tid och pengar kommer jag att lägga på hemsidan.